Anno Domini

4. Epoke ( år 1465)

Vita fugit, sicut umbra

Spillerne rejser fra Firenze til Venedig for at undersøge en kniv, der angiveligt skulle tilhøre Sixten Septimus. De møder Anselmo Grigorini, der fortæller dem, at han havde kniven, men den blev stjålet af rigmanden Marcellus Martinura. Spiller prøver at stjæle kniven fra Marcellus, men falder i baghold og dør. De vågner op i byen Vinterstille, hvor de møder Shaxramas, der fortæller dem, at deres sjæle er blevet samlet op af Kronos og placeret i Den dybe Umbra.
Shaxramas fortæller spillerne, at han skylder dem en gammel gæld, som han mener at have indfriet ved at hjælpe dem ind i umbraen, da de døde. Ved at gøre dette forhindrede han, at de blev genfødt i nye kroppe, hvor de ville glemme alt, hvad de hidtil havde opdaget og begynde forfra.
Spillerne møder efterfølgende Afrodite, der fortæller dem om Vinterstille. Efter en længere periode lykkedes det for spillerne at slippe væk fra byen, ved at få tre dyrehamme af Heifastos, efter at have afsløret overfor ham, at Afrodite er utro med Ares.
Herefter møder spillerne Zeus, der får dem til at give ham et øje hver, hvorefter de altid vil vende tilbage til ham, hvis de skulle dø igen. Ham giver desuden spillerne et lyn, som de skal bruge mod de vampyrer, der venter dem udenfor umbraen. Derefter begiver spillerne sig ned til en nærliggende by, hvor de følger Zeus’ anvisninger for at komme ud af den dybe umbra: At vandre mød tårnet i midten af byen indtil de møder et springvand, hvor de skal dryppe deres blod i vandet, og herefter nedsænke sig i det.
Spillerne kommer tilbage og besejrer vampyrerne med lynet, hvorefter de opsøger Anselmo og dræber ham. Herefter opsøgte spillerne Marcellus, men måtte flygte igen, da de begyndte at kæmpe og Gael Áaron Maximillian Vidal blev dræbt.

Comments

Lucifax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.