Anno Domini

5. Epoke (år 1466)

O Fortuna, Velut luna

Spillerne opholder sig i Firenze, hvor de er kommet sig efter deres ophold i Vinterstille. De lever som gæster hos Lorenzo de’ Medici, der huser dem som tak for deres hjælp til Medici-huset.

Spillerne overvejer at rejse til England, men afbrydes i dette af englen Samuel. Han beder spillerne om at finde Corpus Hermeticum med den begrundelse, at spillerne både kender ejeren af Corpus Hermeticum, Lorenzo de’ Medici, og er Nephillim, hvorfor de bør adlyde HERRENS kald. Samuel tager afsked med instruktionen om at kalde hans navn, hvis spillerne behøver hans tilstdeværelse. Kort efter kontakter dæmonen Demogorgon spillerne, fordi hun også ønsker, at de skal skaffe bøgerne til hende. Spillerne forlader Demogorgon uden at indgå en aftale, hvorefter de kontakter Lorenzo de’ Medici. Han fortæller at Corpus Hermeticum blev givet til hans far, Cosimo de’ Medici, af den Byzantinske munk Leonardo de Candia Pistoia. Cosimo overdrog bogen til den lærde mand, Marsilio Ficino, der oversatte den fra englenes sprog til latin. Da oversættelserne er færdige, bliver Ficino dog dræbt og både oversættelsen og den originale udgave af Corpus Hermeticum bliver stjålet samtidig med at Pistoia forsvinder.

Spillerne sporer senere Pistoia til klosteret Skt. Antonius en dagsrejse fra Firenze. Her konfronterer de ham, hvor han blandt andet fortæller, at han stjal bøgerne fra Sixten Septimus’ gravsted. Han fortæller dem også, at bøgerne er skrevet af den første mand til at få overleveret kundskabens gave fra Azazel, som går under navnet Prometheus. Prometheus lærte englenges sprog af Azazel, som han skrev bøgerne med. Dette betyder, at bøgerne kun kan læses af engle, eller hvis de berøres af blod fra en Nephillim. Samtalen mellem spillerne og Pistoia afbrydes, da han bliver gennemboret af et spyd fra et flyvende væsen udenfor klosteret. Snart er hele klosteret omringet af helvedes yngel, og fra himmelen begynder der ligeledes at ankomme engle. Spillerne flygter gennem klosteret ned til kælderen, hvor de finder en gammel drybstenshule og resterne af en kirke. I midten af kirken står et lysende kors, som Pistoia, med sit sidste åndedrag, beder spillerne om at røre.

Spillerne transporteres øjeblikkeligt til Notre Dame katedralen i Paris, der er mennesketom, fordi en mindre brand har gjort det midlertidigt usikkert at opholde sig i den. Spillerne indlogerer sig på en kro efter anbefaling fra den lokale handelsmand, Jean-Pierre Pascalle.

Comments

Lucifax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.