Anno Domini

8. Epoke: Pangæa (år 1681)

Spillerne vågner i junglen og finder ud af, at junglen forsvinder ud i horisonten. De finder en lysning med et gammelt og faldefærdigt tårn, som er udsmykket med statuer af fabeldyr og i toppen en kæmpe slange der når hele vejen rundt til sin egen hale (Quetzalcoatl). Mens Gael er ved at klatre op i tårnet bliver de omringet af kæmpe-edderkopper, og på den største ridder skabningen Habakuk. Han fortæller dem, hvor heldigt det var, at de stødte ind i ham i så farligt et sted som Pangæa. Han fortæller også, at Edens Have efter sigende skulle være et sted i Pangæa, og i Edens Have skulle der være en meget mægtig engel.
Spillerne bliver ført til Habakuks’s hule, hvor de lærer evnen til at transformere sig til et dyr.
Derefter tager de afsked med Habakuk og tager til en byen Picoatl beboet af Nahuatl-folket. En præstinde, Niloatl, er i stand til at kommunikere med spillerne vha. en halskæde. Hun fortæller om deres religiøse forhold til Quetzalcoatl og at en shaman ved navn Macatl har ledt en del af Nahuatl-folket fra Pangæa.
I en ny by møder spillerne shamanen Necuametl, som deler sin pibe og viser dem hvordan de finder kuglerne. Han fortæller også om sværd af obsidian ( Macuahuitl), som i en meget særlig version kan skære en port mellem verdener.
Habakuk giver spillerne nogle gaver, da de kommer og besøger ham igen (Macuahuitl, en mønt og noget vin). Gael tager fat i et englesværd, som laver ballade.

Da spillerne kommer tilbage til Jorden finder de hurtigt ud af, at 21 er gået (1702). Sarka forhører sig. Han blev overrasket over – men samtidig glad for spillernes overlevelse. Han havde allerede en mistanke om meget af, hvad de lærte, men han havde brug for bekræftelse. Han fortæller, at Englekorets store problem er, at de intet har hørt fra Gud i meget lang tid.
Sarka sender spillerne til Mexico City i Meso-Amerika for at finde ud af mere om Macatl. Efter bestikkelse med både penge og Pangæa-tobak får spillerne foretræde hos ypperstepræsterne, som i sidste ende giver en kniv med den betingelse, at de får hjælp til at komme tilbage til Pangæa.

Comments

Lucifax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.