Aadil Sawad Faris

A silent guardian. A watchful protector.

Description:

Broderskab, retfærdighed og ære.

Aadil’s formål er, at beskytte de uskyldige og at straffe ondskab.

Andet alias: Miles Bauduin

Bio:

Aadil blev fundet i den syriske havneby Antartus (Tartus) af en germansk ridder på hjemrejse fra sin pilgrimsvandring til Jerusalem. Aadil var på daværende tidspunkt ca. 9-11 år (præcis alder er stadig uvidst). Begge forældre var forsvundne og Aadil var en forældreløs og hjemløs tigger uden nogen relaterede. Den germanske ridder, Algernon Baldovin, forbarmede sig over Aadil og tog ham med sig til Tyskland, hvilket var yderst unaturligt, da fattigdom og forældreløse børn var en almindelighed i de større byer. Måske så han noget særligt i barnet.

Algernon Baldovin viste sig at være en fremragende far til Aadil på trods af at pengene blev sværere og sværere at slå til. Aadil lærte både fransk, tysk og latin (Algernons var opfostret i Tyskland, men med en frasnk mor); lærte at læse (især biblen) og at skrive nogenlunde; lærte at jage; men vigtigst af alt lærte han ridderlige værdier.

Et år efter Algernons død og 5 år frem blev Aadil optaget af forskellige militære/religiøse ordner, hvorefter han tog en længere pilgrimsrejse til “de hellige lande”, som han vidste, at han stammede fra. Efter hans penge slap op, fandt han arbejde på et johanitter-hospital. Det viste sig ikke, at være svært at finde arbejde, da han både kunne Tysk, Fransk, Latin, Hebraisk og Arabisk samt at kunne læse. Efter 2 år brændte hospitalet dog ned, og Aadil søgte arbejde igen i Johanitter-ordnen.

The rest is history.

Aadil Sawad Faris

Anno Domini Bottger