Anno Domini

11. epoke (1860)
The return to innocence
View
9. epoke (år 1712)

Spillerne mødes 10 år efter deres strabadser i Mesoamerika.

Dag 1: Mark har stadig ikke vundet i Magic

Spillerne mødes i Amsterdam.
Europe er i uro – kirken er trængt og er begyndt på inkvitisationer – primært i Spanien.
Den lille gruppe af Nephillim beslutter enstemmig, og uden en større diskussion (RED: Hvem havde troet det var muligt?) at opsøge Ærke-Vampyren Marcelleus Martinus Pliximis (sp?).
Gruppen besæger Vendig i via Umbraens skyggeverden. De finder Marcelleus’ villa, og nede i undergrunden ser omfanget af Marcelleus’ ondskab. Han bruger mennesker som dukker, hvor han erstatter/fjerner og tilføjer lemmer på naturlige- og (primært) unaturlige steder.
I et sjældent anfald af vovemod angriber Ace Ærkevampyren. Den efterfølgende kamp vinder Ærkevampyren let, efter at han med sine 6 arme får Grappled Aadil og begynder at fortærre ham. Det lykkedes gruppen at vinde nogle få sekunder grundet Gaels Nephillim evne, og de flygter forslået ind i Umbraen.

Efter nederlaget besøger gruppen Sahka i Budapest for at spørge ind til, hvorledes vi kan hjælpe Shamanerne tilbage til Pangera.. Han nævner at en uddød stamme ‘oppe nordfra’ kendte til et måde at rejse igennem rifter for derved at besøge Pangera fra jorden (og andre steder?).
Sahka fortæller endvidere at han har mødt Pilatus, og at det er let at rejse til og fra helvede, hvis man ønsker det.
Samtalen kommer ind på vampyrer og vi bliver henvist til Isidor Van Helsing. Vi besøger Isidor, og finder ud af at Marcelleus er eneste direkte afkom af Ærke-vampyren Gwenivi.
Gruppen opsøger Gwen, som fortæller dem at hun søger vampyrernes frelse, og at det kræver at man finder den første vampyr (sjælebæreren) og dræber ham.
Den første sjælebærer er også en vigtig brik i spillet om Nephillim
Gruppen forlod Gwen, med aftale om at mødes senere igennem deres ‘fælles ven’ Isidor.

Dag 2: Mark har stadig ikke vundet i Magic

Gruppen søger foretræde for shamanerne for at finde information om den først ankomne. De henviser gruppen til Soltemplet (Teo-ti-hua-khan). I templet går gruppen ind i umbraen, og ser en tilsyneladende bundløs brønd.
De klatrer ned i brønden (med et enkelt, hændeligt dødsfald som følge).
Her bliver gruppen oplyst af deres GM, at ved dødsfald forsvinder deres Nephillim våben – og at BTW, så har de alle været døde, og de har derfor ikke noget Nephillim våben. GG
Gruppen ender i en Arena lignende hule, hvor de ser et bajou-lignende-tapet. Fra umbraen ser de samtidig en lille sprække ind til Pangera.
De tilkalder Sahka, der beder dem åbne riften. Dette gør Aadil – men kun meget forsigtig. Før Riften er åbnet helt, dukker Samuel op og befaler Aadil at lægge kniven fra ham. Han fortæller os at vi er ved at åbne porten ind til Edens have. Han tilkalder Hazard og Rafiel. Sahka stikker af.
Pludselig dukker en figur op i umbraen og transportere gruppen væk.
Det viser sig at være Makatel (den første shaman),.
Han beder gruppen om at lukke riften igen., før alt muligt grufuldt sker (gruppen er ikke helt præcis sikre på konsekvenserne af en åben rift – det var det som Sahka ønskede sig)

Han nævner nogle items, som skal bruges til at lukke porten (Røgelse,Skin fra pangera,Gnosis-sten).

Gruppen tager til Purgatorium for at finde Loki, som ejer en Gnosis-sten. Huset findes først tomt, hvor Loki’s elskerinde Vasyn besnærer gruppen.
Loki dukker op derefter, og Gnosis-stenen byttes for Vin fra pangera, røgelse fra pangera samt en mønt fra pangera og til gengæld modtager gruppen Gnosis-stenen samt en Grimoire til Ace (som ikke var med til at betale for nogle af delene).

Grimoiren omhandler Astronomy og er skrevet af en Teurk fra 1300-tallet.

Gruppen opsøger derefter Shaxramas og får efter en kort samtale dyreskinnet udne problemer. Det hele skete utroligt (suspekt) smertefrit.

Samtidig fortæller Shaxramas at Sarka bliver holdt kunstigt i live af en mægtig dæmon (Belfagor).

Gruppen tager tilbage og giver items til Markatel, som påkalder en jaguar og lukker porten.

Derefter teleportere han gruppen (efter aftale) til en pløjeMARK i Frankrig.

Information fra Markatel:
Belphegor: Hertug i helvede (4 lag). Råder over 41 legioner.
Evigt liv: Kendetegnet for “evigt liv” – det evige billede – Ignasius (ubekræftet)
Lux Aterna: Præst år 800 bog som Medici besidder

Gruppen tager til Firenze for at besøge Medici. Dijon køber hele banken og i Medici-familiens bibliotek findes Lux Aterna (samt en anden Grimori, som Ace tager med – endnu ubenævnt).

Gruppen besøger Paris for at finde Sahka.

Sahka viser gruppen dokumenter fra Sixten Septimus selv, som reward for at vise ham riften.

I bogen er beskrevet hvorledes man kan lave Nephallim våben vha. runer.

Ace beholder Sixtens noter.

Gruppen tilbyder Sahka Lux Aetherna til gengæld for informationer om Engle&Dæmoner.
Han siger ja.

SUSPENSE. (Mark har stadig ikke vundet i Magic)

View
8. Epoke: Pangæa (år 1681)

Spillerne vågner i junglen og finder ud af, at junglen forsvinder ud i horisonten. De finder en lysning med et gammelt og faldefærdigt tårn, som er udsmykket med statuer af fabeldyr og i toppen en kæmpe slange der når hele vejen rundt til sin egen hale (Quetzalcoatl). Mens Gael er ved at klatre op i tårnet bliver de omringet af kæmpe-edderkopper, og på den største ridder skabningen Habakuk. Han fortæller dem, hvor heldigt det var, at de stødte ind i ham i så farligt et sted som Pangæa. Han fortæller også, at Edens Have efter sigende skulle være et sted i Pangæa, og i Edens Have skulle der være en meget mægtig engel.
Spillerne bliver ført til Habakuks’s hule, hvor de lærer evnen til at transformere sig til et dyr.
Derefter tager de afsked med Habakuk og tager til en byen Picoatl beboet af Nahuatl-folket. En præstinde, Niloatl, er i stand til at kommunikere med spillerne vha. en halskæde. Hun fortæller om deres religiøse forhold til Quetzalcoatl og at en shaman ved navn Macatl har ledt en del af Nahuatl-folket fra Pangæa.
I en ny by møder spillerne shamanen Necuametl, som deler sin pibe og viser dem hvordan de finder kuglerne. Han fortæller også om sværd af obsidian ( Macuahuitl), som i en meget særlig version kan skære en port mellem verdener.
Habakuk giver spillerne nogle gaver, da de kommer og besøger ham igen (Macuahuitl, en mønt og noget vin). Gael tager fat i et englesværd, som laver ballade.

Da spillerne kommer tilbage til Jorden finder de hurtigt ud af, at 21 er gået (1702). Sarka forhører sig. Han blev overrasket over – men samtidig glad for spillernes overlevelse. Han havde allerede en mistanke om meget af, hvad de lærte, men han havde brug for bekræftelse. Han fortæller, at Englekorets store problem er, at de intet har hørt fra Gud i meget lang tid.
Sarka sender spillerne til Mexico City i Meso-Amerika for at finde ud af mere om Macatl. Efter bestikkelse med både penge og Pangæa-tobak får spillerne foretræde hos ypperstepræsterne, som i sidste ende giver en kniv med den betingelse, at de får hjælp til at komme tilbage til Pangæa.

View
7. epoke (år 1681)
Ad astra

Spillerne begynder 1681 i Paris – 9 måneder efter sidste session.

Efter at have involveret hjælp fra Ace Boghossain og en unavngiven informant, for at inddrive informationer omkring en Methusalem, Guinevere/Gwenn, overbeviste Dion Garçon alle om at tage ned i Mausoleum og henrette hende. Dette viste sig at være et baghold af flere dusin vampyrer, der udelukkende gik efter at slå Aadil ihjel. Det viste sig at Dion kendte til bagholdet, i kraft af at hans informant var Vampyrkongen Lucius de Orsay, og havde indgået en aftale med denne for at forstærke Dions politiske og monetære position i Paris. Efter lange skænderier afbrød et sendebud fra Sarka dem. Han sendte budet efter spillerne for at få dem til at komme ud til Versailles for at konferere med Sarka, om at rejse ind i den dybe umbra. Sarka beder alle om at hente nogle ting hos pastor Nathaniel, en serafim. Hos Nataniel får de udleveret nogle marmorlignende kugler, der gør dem i stand til at transportere direkte til purgatoriet, hvis de befinder sig i den dybe umbra. De fire vendte tilbage til Sarka. Sarka fortæller dem, at han vil have de skal finde ud af noget om et væsen kaldet Quetzalcoatl som skulle befinde sig i umbraen, hvorefter de rejste ind i den dybe umbra via spejlet. Da de træder ind i den dybe umbra får alle spillerne visioner fra deres første møde med det overnaturlige i en hule midt i en ørken. De bliver mindet om den følelse af at blive iagttaget, de havde dengang, som viser sig kunnet have været deres egen tilstedeværelse i umbraen. Efter dette syn oplevede de fire nephillim endnu en. Denne var et fremtidssyn, hvor Shaxramas sad i et stort kontor i et højhus i Kina, hvor Pilatus dukker op ud af det blå, og en samtale forekommer mellem de to, hvor det viser sig at spillernes liv er i fare, da de tilsyneladende har stødt på et væsen som de ikke kan besejre. Pilatus tager afsted, men siger til Shaxramas at de ikke har noget udestående mere inden han forsvinder. Spillerne ”vågner op” i et junglelignende landskab.

View
6. epoke: Paris (år 1680)

Spillerne begynder i Frankrig under Louis d. XIV’s kongedømme. Gael Áaron Maximillian Vidal har hørt rygter om en række giftmord i Paris, som spillerne beslutter at undersøge. Dette fører dem forbi de mere dunkle dele af Paris, hvor de bliver overfaldet af røvere, som de nedkæmper. Ace Boghossain konsulterer sin kontakt i Rosenkreuzerne, stormesteren Marquis Reymond de Dubois, der fortæller om Madam Montvoisin ‘La Voisin’. La Voisin er en kendt heks, der lever en liv i rigdom som følge af hendes mange velhavende kunder, der ønsker at benytte hendes okkulte viden. Stormester Dubois beder imidlertid Ace om at besøge Château Versailles og undersøge spejlsalen, hvor et ganske særligt spejl er blevet konstrueret af den venetianske spejlmager Mario Serafini. Dette spejl har magiske kvaliteter, som Dubois ønsker at kende bedre. Spillerne infiltrerer efterfølgende Versailles, hvor de lokaliserer Mario Serafini. Mens de taler med ham, bliver de serveret forgiftet vin, som Ace opdager, da hans chaparone brydes. Mario, Gael og Dion Garcon bliver forgiftet. Aadil Sawad Fahir træder ud af Umbraen til de andre, men overmandes af kongens vagtkorps. De andre træder ind i Umbraen, hvor de forfølger snigmorderen, der gav dem gift. De slår ham ned og forhører ham, hvor de opdager, at han er italiensk. De opdager også, at han ikke kan producere en modgift. Imellem tiden har Aadil trådt ind i Umbraen og forladt sin celle for at finde sit sværd, som han tabte i festsalen på Versailles, da han blev overmandet. Han ser igennem Umbraen, at hans sværd samles op af Sarka, og placeret i Sarkas personlige gemakker. Da Aadil træder ud af umbraen for at hente sit sværd fanges han af Sarkas magi.

View
5. Epoke (år 1466)
O Fortuna, Velut luna

Spillerne opholder sig i Firenze, hvor de er kommet sig efter deres ophold i Vinterstille. De lever som gæster hos Lorenzo de’ Medici, der huser dem som tak for deres hjælp til Medici-huset.

Spillerne overvejer at rejse til England, men afbrydes i dette af englen Samuel. Han beder spillerne om at finde Corpus Hermeticum med den begrundelse, at spillerne både kender ejeren af Corpus Hermeticum, Lorenzo de’ Medici, og er Nephillim, hvorfor de bør adlyde HERRENS kald. Samuel tager afsked med instruktionen om at kalde hans navn, hvis spillerne behøver hans tilstdeværelse. Kort efter kontakter dæmonen Demogorgon spillerne, fordi hun også ønsker, at de skal skaffe bøgerne til hende. Spillerne forlader Demogorgon uden at indgå en aftale, hvorefter de kontakter Lorenzo de’ Medici. Han fortæller at Corpus Hermeticum blev givet til hans far, Cosimo de’ Medici, af den Byzantinske munk Leonardo de Candia Pistoia. Cosimo overdrog bogen til den lærde mand, Marsilio Ficino, der oversatte den fra englenes sprog til latin. Da oversættelserne er færdige, bliver Ficino dog dræbt og både oversættelsen og den originale udgave af Corpus Hermeticum bliver stjålet samtidig med at Pistoia forsvinder.

Spillerne sporer senere Pistoia til klosteret Skt. Antonius en dagsrejse fra Firenze. Her konfronterer de ham, hvor han blandt andet fortæller, at han stjal bøgerne fra Sixten Septimus’ gravsted. Han fortæller dem også, at bøgerne er skrevet af den første mand til at få overleveret kundskabens gave fra Azazel, som går under navnet Prometheus. Prometheus lærte englenges sprog af Azazel, som han skrev bøgerne med. Dette betyder, at bøgerne kun kan læses af engle, eller hvis de berøres af blod fra en Nephillim. Samtalen mellem spillerne og Pistoia afbrydes, da han bliver gennemboret af et spyd fra et flyvende væsen udenfor klosteret. Snart er hele klosteret omringet af helvedes yngel, og fra himmelen begynder der ligeledes at ankomme engle. Spillerne flygter gennem klosteret ned til kælderen, hvor de finder en gammel drybstenshule og resterne af en kirke. I midten af kirken står et lysende kors, som Pistoia, med sit sidste åndedrag, beder spillerne om at røre.

Spillerne transporteres øjeblikkeligt til Notre Dame katedralen i Paris, der er mennesketom, fordi en mindre brand har gjort det midlertidigt usikkert at opholde sig i den. Spillerne indlogerer sig på en kro efter anbefaling fra den lokale handelsmand, Jean-Pierre Pascalle.

View
4. Epoke ( år 1465)
Vita fugit, sicut umbra

Spillerne rejser fra Firenze til Venedig for at undersøge en kniv, der angiveligt skulle tilhøre Sixten Septimus. De møder Anselmo Grigorini, der fortæller dem, at han havde kniven, men den blev stjålet af rigmanden Marcellus Martinura. Spiller prøver at stjæle kniven fra Marcellus, men falder i baghold og dør. De vågner op i byen Vinterstille, hvor de møder Shaxramas, der fortæller dem, at deres sjæle er blevet samlet op af Kronos og placeret i Den dybe Umbra.
Shaxramas fortæller spillerne, at han skylder dem en gammel gæld, som han mener at have indfriet ved at hjælpe dem ind i umbraen, da de døde. Ved at gøre dette forhindrede han, at de blev genfødt i nye kroppe, hvor de ville glemme alt, hvad de hidtil havde opdaget og begynde forfra.
Spillerne møder efterfølgende Afrodite, der fortæller dem om Vinterstille. Efter en længere periode lykkedes det for spillerne at slippe væk fra byen, ved at få tre dyrehamme af Heifastos, efter at have afsløret overfor ham, at Afrodite er utro med Ares.
Herefter møder spillerne Zeus, der får dem til at give ham et øje hver, hvorefter de altid vil vende tilbage til ham, hvis de skulle dø igen. Ham giver desuden spillerne et lyn, som de skal bruge mod de vampyrer, der venter dem udenfor umbraen. Derefter begiver spillerne sig ned til en nærliggende by, hvor de følger Zeus’ anvisninger for at komme ud af den dybe umbra: At vandre mød tårnet i midten af byen indtil de møder et springvand, hvor de skal dryppe deres blod i vandet, og herefter nedsænke sig i det.
Spillerne kommer tilbage og besejrer vampyrerne med lynet, hvorefter de opsøger Anselmo og dræber ham. Herefter opsøgte spillerne Marcellus, men måtte flygte igen, da de begyndte at kæmpe og Gael Áaron Maximillian Vidal blev dræbt.

View
3. Epoke (år 1464)

Personer
Francesco Sforza
Pigello Portinari, nevø.
Tommaso Portinari.
Elisabeth Decarabia, vampyrer i Firenze.
Pilatus, Nephillim.
Inkvisitor Niccolo Constantini de Biella.

View
2. epoke (år 1462)

Personer
Cosimo de’ Medici.
Lorenzo de’ Medici.
Flora de Constanza
Shaxramas, dæmon og arkivar i helvede
Elisabeth Decarabia, vampyr i Firenze.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.